OOK DE AFBOUW VAN JOUW PROJECT GOED REGELEN?

Metal-stud

Gipswanden, oftewel metal stud wanden, zijn vaste binnenwanden gebaseerd op een stalen profiel in combinatie met gipspanelen en isolatie. Metal stud wanden zijn scheidingswanden en/of voorzetwanden en worden gekenmerkt door de hoge geluidsisolatie en brandwerendheid. Metal stud afwerking Metal stud wanden kunnen gemakkelijk worden afgewerkt door de naden te voorzien van een gaasband of papierband, om deze naden vervolgens af te voegen en te finishen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende klasses qua afwerking. Nadat de wand conform de gekozen klasse is afgewerkt, kan de wand verder worden behangen of worden gesaust door onze schilder of stukadoor.

Systeemplafond

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van plafondplaten, plafondprofielen en ophangers een “tweede plafond” wordt gecreëerd. Hierdoor ontstaat er een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond. Deze ruimte wordt ook wel het plenum genoemd. Het plenum kan worden gebruikt voor de aanleg van verschillende leidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Door middel van een juiste keuze op het gebied van plafondpanelen (en profielen) kan men de eigenschappen van een ruimte of gebouw verbeteren op het gebied van de ruimtelijke akoestiek, brandbeheersing en hygiëne. Daarnaast is de uitwisselbaarheid van een systeemplafond een groot voordeel bij eventuele montage van verlichting of beschadiging.

Gipsplafond

Bij een gipsplafond bestaat de opbouw vaak uit een ophangconstructie, profielen en gipspanelen. Een gipsplafond is een verlaagd plafond ten opzichte van het bouwkundig plafond, zodat je net als bij een systeemplafond de plenum kunt gebruiken voor het wegwerken van leidingen van elektriciteit, verwarming, ventilatie of riolering. Een gipsplafond is niet uitwisselbaar. Het is vaak een glad, strak afgewerkt modern plafond dat als laatste wordt afgewerkt door de schilder en/of stukadoor. Optisch als één geheel afgewerkt.

Stucwerk

Metselwerk, gasbeton, prefab en gestort beton: de stukadoors van Van Saense stukadoren op elke ondergrond. Handmatig of machinaal worden alle ondergronden met een gipsgebonden of cementgebonden product afgewerkt.

Spackspuiten

Nadat een woning is gestukadoord, worden plafonds in nieuwbouwwoningen veelal met een spuitpleister afgewerkt. Dit kan met een normale spuitpleister maar daar waar hoge eisen aan de afwerking worden gesteld, kan het uiteraard ook met hoogwaardige spuitpleisters gedaan worden. Daarnaast kunnen in nieuwbouw maar zeker ook in de renovatiebouw wanden en plafonds worden afgewerkt met een akoestisch spuitpleister.

Afwerken

Wij kunnen de volgende materialen behang- of sausklaar afwerken. Het schuren doen we met een speciale schuurmachine met stofafzuiging, Naden gipsplafonds, Naden gipswanden, Buiten- en binnenhoeken, Gipskoven

Schilderwerk

Ook het schilderen, behangen, spuiten en sausen van uw project laat u met een gerust hart over aan de vakmensen van Vansaense. Vraag ons advies bij het kiezen van de meest geschikte materialen en kleuren in uw specifieke situatie. Wij zorgen graag voor professionele voorbereiding, uitvoering en afwerking van uw opdracht.

Onze merken

Bij de uitvoering van de verschillende afbouwwerkzaamheden maken we gebruik van hoogwaardige materialen en systemen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met ons om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE JE HELPEN?