OOK DE AFBOUW VAN JOUW PROJECT GOED REGELEN?

Over ons

Van Saense BV is een innovatief, vakkundig en flexibel afbouwbedrijf. Met onze opgebouwde vakkennis en projectervaring, zijn we dè specialist in afbouw. Met een scala aan diensten, een vakkundig team en flexibele instelling, zijn we de ideale partner voor onze opdrachtgevers. We verzorgen projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovaties in samenwerking met bouwbedrijven, aannemers en architecten. Tevens werken we rechtstreeks voor zakelijke klanten of particulieren.

Bij de uitvoering van de verschillende afbouwwerkzaamheden maken we gebruik van hoogwaardige materialen en systemen. We hechten veel waarde aan efficiënte communicatie, goede planningen en een kwalitatieve uitvoering van onze projecten.

Werkwijze

Wij gaan projectmatig te werk en zullen altijd indien gewenst eerst bouwtekeningen opstellen voor een goed verloop van het project. Bij oplevering van het project wordt altijd alles nog een keer gecontroleerd of het exact naar wens is en volgens de normen voldoet.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zoekt u een professionele partner voor een voor uw afbouwwerkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Projecten

Een greep uit onze gerealiseerde projecten.

Wat onze partners over ons zeggen

Mijn ervaring met Van Saense is dat het allemaal doorpakkers zijn.

Het is nu de 5e keer dat ik met ze werk en het blijft een genot om mee te werken, je kan je eventuele ongenoegen over iets uitspreken en de volgende dag word dit gelijk opgepakt.

Als we dingen afspreken worden zulke dingen ook altijd nagekomen, ze zijn ook niet te beroerd om vele anderen klussen die je ook nog hebt om dat even mee te pakken je zou Van Saense erg flexibel kunnen noemen.

De stucadoors pakken alles zelf op wanneer er iets gebeurt moet worden doen ze dit zelf, ik ben gewend dat stucadoors daar altijd over klagen. Wij zijn nu weer met Van Saense BV een groot project aan het realiseren en het gaat goed, zoals ik het bij hun gewend ben.

Ik hoop nog vele projecten met Van Saense BV te maken dat weet ik dat ik er zelf niet al te veel naar om hoef te kijken.

FERRY HOOGSTRA • UITVOERDER DE NIJS

Van Saense BV heeft diverse werkzaamheden voor Jorritsma Bouw uitgevoerd in de Doggershoek te Den Helder welke van Jeugdgevangenis naar Asielzoekerscentrum is verbouwd.  Deze werkzaamheden bestonden uit: wanden, plafond, stukadoorswerk, uitvlakwerk en Spackwerk. Deze werkzaamheden zijn volgens opdracht, naar tevredenheid en binnen de planning door Van Saense BV uitgevoerd.

AUKE KRAMER • UITVOERDER JORRITSMA BOUW

Van Seanse BV is gedurende 1,5 jaar actief geweest op ons project Rijnzate en heeft voor ons in verschillende disciplines werkzaamheden verricht, zowel in aangenomen werk als in regie. Deze werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en op ons volgende project hopen wij weer gebruik te kunnen maken van hun diensten.

JAN ELBERS • PROJECTLEIDER SPRANGERS BOUWBEDRIJF

Onze merken

Bij de uitvoering van de verschillende afbouwwerkzaamheden maken we gebruik van hoogwaardige materialen en systemen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met ons om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE JE HELPEN?